Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Job: Office Manager

Bridgizz is voor haar kantoor in Amsterdam op zoek naar een ondernemend, communicatief en breed georienteerd organisatietalent. Kortom een Office Manager.

Bridgizz zoekt een Office Manager

Bridgizz ondersteunt bedrijven en organisaties bij het vertalen van krachtige kansen in een succesvolle, multiculturele praktijk. Bridgizz geeft hierover strategische, interculturele adviezen, helpt bij beleidsbepaling en biedt een praktische uitvoering hiervan op het terrein van Diversiteit, Communicatie en Marketing, Design en Media en Global Projects.

Functie omschrijving:

Als Office Manager heb je allereerst het ondersteunen van het Management Team als taak. Hieronder valt onder andere agendabeheer, telefoon, correspondentie, administratie, notuleren, filen, e-mail en opvang gasten. Daarnaast vervul je een bufferfunctie door het zelfstandig oppakken van bepaalde zaken en het afhandelen van vragen, e-mails, telefoontjes en acties die op het Management Team afkomen. Tevens verzorg je een optimale werkomgeving voor de medewerkers van Bridgizz, met betrekking tot bijvoorbeeld voorzieningen en ondersteuning. Je bent de schakel tussen de verschillende onderdelen op het gebied van interne communicatie en informatie uitwisseling.

Wie zoeken we?

Voor deze ‘spin in het web’-rol kun je vertrouwen op je reeds eerder opgebouwde ervaring binnen de verschillende resultaatgebieden en relevante opleiding. Je bent communicatief, klantgericht en onafhankelijk. Daarnaast werk je accuraat en consistent.

Aanbod:

Bridgizz biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een professionele en informele werkomgeving. Bij de functie hoort een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. De Office Manager werkt op basis van 40 uur mee in een team van enthousiaste en gedreven professionals.

Solliciteren

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast over deze stage? Mail  dan je CV met een uitgebreide motivatie naar info@bridgizz.com

Related Posts